Utólagos vízszigetelés injektáló krémmel

Cégünk injektáló krémet használ az utólagos vízszigeteléshez, mely számos előnyei mellett, a kiváló tulajdonságainak köszönhetően piacvezető technológiává vált. Voc-mentes, alkil-alkoxi-silan impregnáló, hidrofóbizáló injektáló anyagok, mely egy tartós szilikongátat képeznek a falban. Felszálló talajnedvesség ellen készültek, furatsoros injektáláshoz. A furatsorok helyének szakszerű meghatározásával (bejuttatási magasság), elérhetjük azt, hogy a továbbiakban a fal sem az alaptestből, lábazatból, sem pedig a rosszul szigetelt aljzatbetonból nem tud vizet felvenni.

Milyen injektáló krémeket használunk?

Kizárólag 80%-os aktív hatóanyagú krémekkel dolgozunk.

Hogyan történik az injektálás?

A krémet az aljzatsík felett 5-8 centiméterrel juttatjuk a falba, ahol az elterül, és lentebb húzódik 15-20 cm-t, majd kiterjed az aljzat teknőszigeteléséig. Így a két szigetelés kapcsolata tökéletes lesz. Az ábrán kékkel jelölt falszakasz nem vezeti a vizet.

Vízszigetelés Budapest | Injektálás Budapest és környékén 1

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot, írjon nekünk, amennyiben több információra van szüksége. Az árajánlat kéréshez kérem pontosan töltse ki az űrlap adatait.    Az űrlap elküldése után az árajánlat 24 órán belül elkészül és emailben elküldjük. Hiányos adatok esetén kollégánk telefonon fogja megkeresni Önt.